Ik heb een BV

Boutkan & Partners richt uw boekhouding optimaal in, staat u bij met advies en is op de hoogte van de verschillende fiscale voordelen. Samen kijken we naar het verhaal achter de cijfers; heeft uw bedrijf zich ontwikkeld zoals u had verwacht? En welke keuzes kunt u maken om uw doelen te realiseren?

Wij verzorgen de aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting  //  We weten precies welke regelingen in uw situatie fiscaal voordeel op kunnen leveren  //  Wij begeleiden u bij uw administratie, of nemen deze volledig uit handen  //  Elk half jaar ontvangt u een financiële rapportage. En bespreekt u de financiële stand van zaken met uw vaste adviseur  //  Aan het eind van het jaar stellen we uw jaarrekening op. Deze wordt uitgebreid met u geanalyseerd  //  Wij dragen zorg voor de deponering van uw jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel  //  Heeft u personeel in dienst? Dan ondersteunen wij u bijvoorbeeld door het verzorgen van de salarisadministratie en het opstellen van personeelscontracten.

Maar we doen meer. Zo kunnen we u adviseren hoe u de efficiëntie binnen uw bedrijf kunt verhogen en de kosten kunt beperken. Ook zijn we thuis in financierings- en subsidieregelingen en zetten we onze expertise in bij de aan- of verkoop van een bedrijf.

Wilt u meer tijd overhouden om te ondernemen? Bel 0174 29 84 85 of vul onderstaand formulier in:

 

Contactformulier