Ik heb een éénmanszaak

Het is van belang om de administratieve kant van uw onderneming goed op orde te krijgen. En te houden. Niet alleen om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor uw bedrijfsvoering. Aan de hand van de cijfers en resultaten kunt u inspelen op ontwikkelingen en pro-actief vooruitkijken. En wij kijken graag met u mee.

Wij verzorgen uw aangifte omzetbelasting en uw aangifte inkomstenbelasting  //  We weten precies welke regelingen in uw situatie fiscaal voordeel op kunnen leveren  //  Wij begeleiden u bij uw administratie, of nemen deze volledig uit handen  //  Elk half jaar ontvangt u een financiële rapportage. En bespreekt u de financiële stand van zaken met uw vaste adviseur  //  Aan het eind van het jaar stellen we uw jaarrekening op. Deze wordt uitgebreid met u geanalyseerd  //  Heeft u personeel in dienst? Dan ondersteunen wij u bijvoorbeeld door het verzorgen van de salarisadministratie en het opstellen van personeelscontracten

Maar we doen meer. We denken graag met u mee over de strategie van uw onderneming. Over eventuele uitbreiding, bedrijfsoverdracht, pensioen en andere onderwerpen waar u mee te maken krijgt.

Meer informatie over zorgeloos boekhouden? Bel 0174 29 84 85 of vul onderstaand formulier in:

 

Contactformulier