Assistent accountant

Wij zijn op zoek naar een assistent accountant met de duidelijke wil en ambitie om in het accountantsvak verder te gaan.

De werkzaamheden zullen voor het grootste deel bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiftes. Wij zoeken iemand die daarnaast ook met actuele en toekomstgerichte cijfers zal werken. Kennis van automatisering en de gebruikelijke software is noodzakelijk en het is van groot belang dat de kandidaat beschikt over communicatieve vaardigheden.

Profiel van onze ideale kandidaat
+ Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy ofwel bezig met de opleiding en de verwachting deze binnen 1 jaar af te ronden
+ Je hebt relevante werkervaring
+ Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
+ Je hebt goede kennis en affiniteit met automatisering
+ Je bent communicatief- en commercieel goed onderlegd

Spreekt ons bedrijf en één van deze functies jou aan? Dan willen we graag met je kennismaken! Stuur je sollicitatiebrief met c.v. naar Boutkan & Partners / Kerkstraat 43c / 2295 LB Kwintsheul. Of e-mail deze naar Huib Maas. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Huib Maas of Joost Jongerius via telefoonnummer 0174 29 84 85 (kantoor), 06 57 90 58 97 (Huib) of 06 47 80 81 55 (Joost)‬.