Salarisadministrateur

Ben jij een salarisadministrateur met passie voor het vak? Dan zijn we op zoek naar jou! Om onze organisatie verder door te ontwikkelen zijn we op zoek naar een gepassioneerd salarisadministrateur (voor 32-40 uur per week, locatie Wateringen).

“Boutkan & Partners staat al meer dan 75 jaar het Westlandse bedrijfsleven ter zijde met financiële diensten in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is uitgegroeid tot een modern en fris accountantskantoor met 20 enthousiaste en deskundige medewerkers. We richten ons op het gehele midden- en kleinbedrijf. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de typisch Westlandse glastuinbouw en de toeleveranciers hiervan, maar ook andere branches behoren tot onze klantenkring. Onze dienstverlening strekt zich uit van administratie en belastingzaken, jaarrekening, tot advies over uw bedrijfsvoering. En alles wat we doen, doen we in duidelijke taal. Zodat helder wordt wat ingewikkeld lijkt. En zodat u met alle vertrouwen kunt doen waar u goed in bent. Nu, en in de toekomst.”

Door het beste uit onszelf naar boven te halen, kunnen wij onze klanten het beste geven dat wij te bieden hebben. Wij zijn authentiek en zeer competent op ons vakgebied. Medewerkers hebben ruimte en dragen verantwoordelijkheid om onderscheidende resultaten te boeken en zichzelf te verwezenlijken. Teamspirit hebben we hoog in het vaandel staan, succes maak je samen. Bij Boutkan & Partners geloven we in wat we doen. Wij doen ons werk met plezier, passie en bevlogenheid, en dat stralen we uit.

Onze afdeling salaris en advies telt momenteel 2 collega’s op onze vestiging in Kwintsheul. Met dit team werk je nauw samen met Vitacon Luteijn dat in z’n totaliteit uit zo’n 25 collega’s bestaat. Wij werken voor ongeveer 1.000 werkgevers uit verschillende branches wat neerkomt op de verwerking van ruim 11.000 loonstroken per maand! En we groeien! Onze dienstverlening is goed, maar we drijven onszelf continue tot het uiterste om het nog beter te doen. Niet omdat het vooral veel goedkoper moet, maar omdat we vinden dat het altijd beter kan. Beter in de zin van efficiënter met een hoog kwaliteitsgehalte.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s verzorg je de salarisadministraties voor al onze klanten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de complete loonverwerking, maar je onderhoudt ook contact met de klanten en de betrokken instanties. Daarnaast geef je advies aan de klant, gevraagd maar nog liever ongevraagd. Wat we vooral belangrijk vinden is dat je een pro actieve en positief kritische houding hebt. Wij zoeken iemand die mee wil denken over de ontwikkeling van de afdeling en zo onze dienstverlening naar een hoger plan kan tillen. Daarbij herken je je in de competenties ondernemend en commercieel.

Wie zoeken we?
+ Iemand die passie heeft voor het vak;
+ Een echte teamplayer!
+ Minimaal 5 jaar ervaring als salarisadministrateur in de dienstverlening (bijvoorbeeld bij een accountants- of administratiekantoor);
+ In het bezit van PDL (of vergelijkbaar);
+ Kennis (willen opdoen) van Nmbrs® en de uitzendbranche is een pré.

Wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met Huib Maas. Telefonisch op nummer 06 579 058 97 of via een e-mail.